Wie is Iris Elfrink?

Ik zal hier iets vertellen over wie ik ben en wat mij ertoe gebracht heeft om Craniosacraal therapeute te worden.

In 1998 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute in Enschede. Ik heb daarna ruim 20 jaar met veel plezier als fysiotherapeute gewerkt in Duitsland en later ook in Nederland. In al die jaren kwam ik steeds weer patiënten tegen die na behandeling een tijdje klachtenvrij waren, maar op den duur toch weer met dezelfde klachten terugkwamen. Ook heb ik veel patiënten gezien met onbegrepen klachten, klachten die door geen enkel onderzoek te verklaren waren. Waarom ontwikkelt de ene persoon na een emotioneel trauma fysieke klachten en een ander niet? Ik heb altijd interesse gehad in de mens achter de klacht.

Via de manuele therapie Marsman kwam ik in aanraking met Craniosacraaltherapie. Ik ben de opleiding Craniosacraaltherapie gaan volgen aan het Upledger Instituut Nederland in Oudewater. Hier vond ik antwoord op heel veel vragen. Het mooie aan Craniosacraaltherapie is de combinatie van werken met het lijf en tevens met de mens achter de klacht. Cranio brengt mensen weer in verbinding met zichzelf.

Ik heb besloten om te stoppen met mijn werk als fysiotherapeute en mij volledig en vol passie te richten op de Craniosacraaltherapie. Wat ik heel belangrijk vind is om eerst rustig met tijd, aandacht en respect te luisteren naar u en uw klachten. Dit geeft mij de gelegenheid om kennis met u te maken en u met mij. 

Een vrijblijvende afspraak?

Wat ik heel belangrijk vind is om eerst rustig met tijd, aandacht en respect te luisteren naar u en uw klachten. Vul daarom de gegevens hiernaast in en ik neem contact met u op.

Contactformulier